середа, 17 квітня 2013 10:08

Mitsubishi показала концепт бюджетного седана

Компанія Mitsubishi розповсюдила зображення концептуального седана, який підготувала до Шанхайського автосалону. Концепт став результатом чергової модернізації фірмового дизайну і натякає на можливість випуску доступної компактної моделі.

Концепт, названий просто Concept G4, отримав найлегший у своєму класі кузов. У Mitsubishi стверджують, що конструкція кузова седана втілює нову концепцію пасивної безпеки, а легка вага обумовлена обширною часткою високоміцних сталей. Крім цього, седан G4 претендує і на звання одного з найбільш просторих седанів в класі - у першу чергу йдеться про простір для задніх пасажирів.

Седан отримав компактний бензиновий двигун MIVEC об'ємом 1,2 л, який працює в парі з безступінчатим варіатором. Динамічні характеристики концепту в Mitsubishi поки не оприлюднюють.

Що стосується екстер'єру, то, якщо вірити його творцям, у дизайні передньої частини седана активно використовується мотив діаманта - він повинен проглядатися в головній оптиці, решітці радіатора і обрисах бампера. Силует же седана, імовірно, залишає відчуття динаміки і руху, навіть якщо автомобіль стоїть на місці. Цікаво, що концепт може стати уособленням дизайнерської стилістики всіх наступних компактних Mitsubishi.

Більше того, Mitsubishi G4 має і певні серійні перспективи. За заявою виробника, новинку можна вважати прототипом якоїсь моделі, яку японці збираються вивести на глобальний ринок.

Зараз ви читаєте новину «Mitsubishi показала концепт бюджетного седана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі