середа, 02 грудня 2015 17:37

Мінекономіки запустило сервіс для розрахунку вартості авто

Мінекономіки запустило сервіс для розрахунку вартості авто
фото: avtoz.net

На порталі Міністерства економіки України з'явилася можливість оцінити автомобіль згідно з невідомою системою. Про це повідомляє видання Autodriving.

У Міністерстві економіки не розкрили, за якою саме системою сервіс оцінює вартість автомобілі. Але ймовірно, саме так буде визначатися середньоринкова вартість автомобіля для віднесення його до категорії "люкс".

Сервіс пропонує ввести марку, модель, рік випуску і пробіг автомобіля, а у відповідь продемонструє середньоринкову вартість для такої машини. На жаль, поки в меню можна вибрати не всі марки. Так, в списку не знайшлося Honda, Mitsubishi, Jaguar, Acura та інших. Зате відома ціна на екзотичні Spyker.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потримані іномарки подешевшають після зменшення акцизів - експерт

Відповідно до змін у податку на розкіш, тепер з кожного власника автомобіля середньоринковою вартістю більше 1 млн грн і з віком менше 5 років щорічно стягуватимуть 25 тис. грн податку.

Нагадаємо, Міністерство фінансів запропонує ввести новий податок на всі автомобілі і мотоцикли не старші п'яти років. Раніше цей податок стосувався лише авто з об'ємом двигуна понад 3 літрів.

Зараз ви читаєте новину «Мінекономіки запустило сервіс для розрахунку вартості авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі