середа, 06 серпня 2008 15:06

Maserati MC12 Versione Corse виставили на аукціон (ФОТО)

Ексклюзивний суперкар Maserati MC12 Versione Corse буде проданий на аукціоні в Німеччині. Початкова ціна вже досягла $2,25 мільйона. VersioneCorse побудований на базі гоночного автомобіля MC12 GT1, створеного для чемпіонат класу.

Maserati Mc12 Versione Corse оснащений перенастроєним від Ferrari FXX 6,0-літровим двигуном V12 потужністю 755 кінських сил.

Крім того, двигун зв"язаний з шестиступінчастою коробкою передач від купе Maserati Cambiocorsa. Від нуля до 96 кілометрів на годину MC12 Versione Corse розганяється за 3,8 секунд, а максимальна швидкість досягає 325 кілометрів на годину.

Всього буде випущено 12 екземплярів суперкара. Цей автомобіль не допущений до їзди дорогами загального користування, а покупці зможуть управляти ним тільки на спеціальних трасах під час приватних тестових сесій або показувати його на виставках. Ціна суперкара складає один мільйон євро, повідомляє АвтоЦентр

Зараз ви читаєте новину «Maserati MC12 Versione Corse виставили на аукціон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі