вівторок, 08 серпня 2023 12:14

Як вигідно продати авто, якщо ніхто не хоче купувати

  Обравши послугу автовикуп, можна зекономити чимало часу.
Обравши послугу автовикуп, можна зекономити чимало часу.

Українці почали активно змінювати свої автівки на вживані із-за кордону. Лише у липні цьогоріч зареєстрували 18.8 тис. іномарок. Таке поповнення автопарку стало найбільшим за останні 11 місяців, повідомляють в Укравтопромі.

Однак, купуючи авто, водій зіштовхуються з проблемою, як вигідніше продати старе, особливо тоді, коли покупці охочіше обирають авто з вторинного ринку Європи та Америки, а не українські. У таких випадках порятунком для водіїв стануть компанії, що пропонують послугу автовикуп Київ.

Зараз усе більше людей обирають саме такий спосіб позбутися старої машини й мають рацію, бо переваги сервісу викупу авто очевидні. Детальніше послугу можна розібрати на прикладі популярної столичної автомобільної компанії Shelby. Викупляють старі машини з 2004 року, мають філії по всій Україні.

Швидкий процес продажу

Обравши послугу автовикуп, можна зекономити чимало часу. Вам не доведеться продумувати текст оголошення, робити купу фото, постійно готувати авто для огляду покупців, змінювати свої плани, заради зустрічі з ними. Фахівці Shelby працюють без вихідних, тому проведуть огляд та викуп авто в зручний для вас час. Увесь процес відбудеться в один день за кілька годин. Shelby самостійно оцінять машину та відразу розрахуються. Особливо це вигідно, коли гроші потрібні терміново, і немає можливості чекати, поки покупці "ще подумають". Якщо ж авто не виїзне, працівники компанії прибудуть за потрібною адресою в будь-який населений пункт.

Викуп авто без документів та після ДТП

Чи не найбільшим головним болем для водія може стати машина без техпаспорта. Користуватися самому нею протизаконно, відновлювати документи не завжди можливо та не завжди доцільно. Придбати таке авто теж мало хто захоче, тому воно просто займатиме місце в гаражі або на стоянці, за яку ще варто платити кошти. Це ж стосується й машин, які пошкодилися після аварії. Придбати їх можуть "перекупи", але заплатять мізерні кошти. Такі автівки значно вигідніше продавати Shelby. Фахівці об'єктивно оцінять її стан та запропонують реальну ціну. При цьому у них можна не лише продати побиту машину, а й обрати для себе нову.

Також Shelby забирають кредитні та не розмитнені авто.

Гарантія безпеки та досвід

Shelby має понад 20-річний досвід на авторинку. За цей час викупили вже понад 561 авто, 789 – продали. Це ті фахівці, яким можна довіряти, адже їхня оцінка точно буде професійною як під час продажу авто, так і при купівлі.

Важливим є і те, що, користуючись послугами офіційної компанії, можна бути впевненим у тому, що угода купівлі-продажу буде безпечною та максимально прозорою.

До речі, щоб попередньо дізнатися приблизну вартість авто, вам не доведеться кудись їхати, бо це можна зробити онлайн. На сайті компанії вкажіть модель, марку, рік випуску авто, місто та свій мобільний телефон. Працівники Shelby отримають запит та зв'яжуться з вами.

Більше про їхні послуги можна дізнатися і самостійно, зателефонувавши за номерами: +38 (098) 695-62-94, +38 (095) 194-30-89, +38 (063) 271-47-64.

В Україні скасували обмеження на кількість спроб практичних іспитів для отримання водійського посвідчення.

Відповідне нововведення почало діяти з 1 серпня. В Міністерстві внутрішніх справ відповіли на найпоширеніші питання.

Зараз ви читаєте новину «Як вигідно продати авто, якщо ніхто не хоче купувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі