четвер, 01 лютого 2018 08:50

Jaguar показав випробування свого першого електрокросовера

Jaguar показав випробування свого першого електрокросовера
В Україні заявки на бронювання електрокросовера почали приймати з вересня минулого року. Кадр з відео

Британський автовиробник Jaguar показав випробування свого першого електричного кросовера I-Pace. Відповідне відео опубліковане на каналі в YouTube.

Електрокросовер тестували на спеціальному полігоні в комуні Ар'єплуг на півночі Швеції за екстремально низьких температур. В компанії розповідають про систему швидкої зарядки потужністю 100 кВт, яка поповнює запас батарей до 80% за 45 хвилин.

Кросовер вийде "ідеальним автомобілем для повсякденного використання" з достатнім запасом ходу навіть при екстремально низьких температурах.

Виробники обіцяють подолання відстані в 500 км на одному заряді батарей та досягнення позначки в 100 км/год за 4 с. Повнопривідне авто розвиватиме максимальну швидкість в 200 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford представив концепт безпілотного поліцейського автомобіля

Електрокар буде представлений 1 березня на закритому заході, а його публічна прем'єра відбудеться 6 березня в рамках Женевського автосалону.

В продаж авто почне поступати в другій половині 2018-го року.

В Україні заявки на бронювання електрокросовера почали приймати з вересня минулого року, а старт продажів дилер обіцяє наприкінці 2018-го.

Інноваційне авто Symbіoz Demo компанії Renault дозволяє перенестися у віртуальну реальність за допомогою спеціального устаткування. Одягаючи шолом віртуальної реальності, під час руху водій може змінити реальний пейзаж на будь-якій іншій.

Зараз ви читаєте новину «Jaguar показав випробування свого першого електрокросовера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі