четвер, 21 квітня 2011 14:31

Jaguar показав американцям змінений до невпізнанності седан XF
15

Фото: Фото: Вести

На автошоу в Нью-Йорку представлено cедан Jaguar XF. Модель 2012 року змінила зовнішність, перейнявши багато рис флагмана модельного ряду марки XJ.

Переглянуті форми решітки радіатора, капота і передніх крил з вбудованими трикутними гратами, абсолютно нові передні фари з біксеноновими лампами (у них же вбудовані світлодіодні ліхтарі ходових вогнів особливого дизайну) зробили звичний вже XF невпізнанним.

Повністю оновлено задні фари. Тепер вони заходять на центральну частину кришки багажника і виконані повністю світлодіодними. Їх розділяє нова глянцево-чорна центральна панель кришки багажника. На всіх модифікаціях кришка багажника оснащена електроприводом.

Передні і задні сидіння з оновленим дизайном отримали покращений профіль подушки й спинки. Всі версії моделі отримали нові колірні схеми центральної консолі, передньої панелі і рульового колеса. У салоні з'явилася і нова панель приладів з підвищеною чіткістю зображення.

У лінійці моторів Jaguar XF 2012 модельного року - чотири силові агрегати. Базовий - 3-літровий V6 потужністю 235 к.с., який розганяє седан до "сотні" за 8,3 секунд. Максимальна швидкість - 237 км / год. Двигун агрегатується з 6-ступінчастим "автоматом".Такий мотор споживає 10,5 літрів палива на 100 км. Пропонується і його більш потужний варіант - кількість "коней" зросла до 271, швидкість розгону зменшилася до 6,4 с, а "максималка" виросла до більш звичних 250 км / ч.Цей двигун витрачає уже 6,3 літра палива, зате більш екологічний - для нього розробники радять використовувати бензин класу "Євро-5". Ще два силові агрегати - 5-літровий V8 потужністю 380 і 503 к.с.

Зараз ви читаєте новину «Jaguar показав американцям змінений до невпізнанності седан XF». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі