понеділок, 14 березня 2016 12:48

Італійці представили гоночний Abarth 595 OT

Італійці представили гоночний Abarth 595 OT
фото: uincar.ru

Компанія Abarth Racing склала 190-сильну гоночну модель 595 OT, яка візьме участь в гонках Tourism Championship і Abarth Selenia Trophy.

Наразі у компанії не розкривають подробиць, але підтверджують, що під капотом машини 1,4-літровий двигун T-Jet, що розвиває 190 к. с., який виступає разом з 6-ступеневою коробкою передач і системою переднього приводу, повідомляє UinCar.

Крім цього, у продажу автомобіль може з'явитися із більшою потужністю та 12-дюймовими плаваючими передніми гальмівними дисками.

Гоночний Abarth 595 OT обладнаний полегшеними колісними дисками OZ Racing та шинами Michelin, спортивними сидіннями, трубчастим каркасом безпеки і буксирним гаком спереду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Fiat представить 170-сильну версію 500X

Наразі модель доступна для замовлення і власники 500 Assetto Corse можуть перетворити свою машину в 595 OT.

Ціни на машини поки не оголосили, але в Abarth натякнули, що вони будуть доступними і "нове покоління ентузіастів зможе випробувати радість і емоції від участі в перегонах".

Нагадаємо, на Женевському автосалоні відбувся дебют Fiat 500 з індексом "S". Ззовні автомобіль відрізняється від простого Fiat 500 спортивними бамперами з протитуманними фарами і спойлером, ексклюзивним кольором кузова Satin Graphite, хромованою вихлопною системою, новими задніми ґратами, 15-ти або 16-дюймовими дисками.

Зараз ви читаєте новину «Італійці представили гоночний Abarth 595 OT». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі