середа, 31 серпня 2011 11:09

Infiniti готує до Франкфурту новий концепт M35h

Компанія Infiniti поділилася своїми планами щодо майбутнього Франкфуртського автосалону. За словами керівництва, ця виставка знаменує початок чергового бізнес-циклу, тому Infiniti покаже у Франкфурті кілька новинок.

Infiniti в черговий раз покаже Старому Світу концепт Etherea, прем'єра якого відбулася навесні в Женеві, і виробничу версію гібрида Infiniti M35h - його продажі почалися буквально за кілька днів до виставки.

Компанія не має наміру демонструвати Європі свій новий семимісцевий кросовер JХ, який вперше показали в американському Пеббл Біч. річ у тім, що його перший широкий показ компанія приберігає для стратегічного ринку Сполучених Штатів Америки, маючи намір виставити новинку на автосалоні в Лос-Анжелесі.

Але основним сюрпризом стенду стане якийсь концепт, про який поки відомо тільки те, що він буде. У Франкфурті відбудеться прем'єра концептуальної розробки, названої ім'ям творця, йдеться в офіційному повідомленні компанії.

Зараз ви читаєте новину «Infiniti готує до Франкфурту новий концепт M35h». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі