пʼятниця, 11 листопада 2011 16:34

Hyundai розсекретила Genesis Coupe з 333-ма "кіньми"

Компанія Hyundai продовжує розтягнуту в часі прем'єру свого нового Genesis Coupe. Тизери, опубліковані в офіційному блозі виробника, поповнилися фотографіями, опублікованими на офіційній сторінці марки в мережі Facebook. Крім того, підтверджена інформація про двигун.

Нові зображення купе, опубліковані Hyundai, дають можливість скласти повне уявлення про вигляд майбутньої новинки. Як повідомлялося раніше, купе отримає фірмову радіаторну решітку, нову головну оптику і більш рельєфну пластику боковин і корми.

За деякими даними, в Hyundai підтвердили, що оновлене купе отримає і модернізований мотор. Йдеться про турбований шестициліндровий двигун GDI об'ємом 3,8 літра, який буде розвивати 333 кінських сили, тоді як раніше Genesis Coupe обходився 306-сильним варіантом. Базовий двигун залишиться колишнім - це 213-сильний дволітровий турбомотор.

Як трансмісій Hyundai запропонує 6-ступінчасту "механіку" як стандарт і два варіанти АКПП як опції: базовий двигун забезпечать 5-ступінчастою коробкою, а більш потужний - сучасним шестидіапазонним "автоматом" ZF.

Найімовірніше, "жива" прем'єра купе від Hyundai відбудеться на автомобільній виставці в Детройті, яка пройде в січні 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai розсекретила Genesis Coupe з 333-ма "кіньми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі