субота, 05 березня 2016 16:44

Хорвати представили надшвидкий електромобіль
6

Фото: autoblog.com

Хорватський автовиробник Rimac Automobili на Женевському автосалоні презентував повністю електричний спорткар під назвою Concept S, який розганяється до 200 км/год. за 5,6 сек.

Вперше автомобіль Rimac представили ще п'ять років тому, але тільки цього року Concept One запустять у "міні-серійне" виробництво, повідомляє "За рулем".

Всього планується зробити вісім таких авто. При цьому шість з них вже продані. Вартість швидкої новинки становить £676 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Женеві презентували Opel GT Concept

Однак хорватський бренд не лише анонсував серійний варіант електричного Concept One з чотирма електромоторами загальною потужністю 1088 к.с. і розгоном до 100 км / год за 2,6 с, а представив найшвидший електричний спорткар Concept S. Він розганяється до 100 км/год всього за 2,5 секунди. Щоб розігнатися до 200 км/год новинці знадобиться 5,6 секунд.

Максимальна швидкість - 365 км/год. У Rimac є власна система управління вектором тяги R-AWTV.

На кожному колесі Concept S встановлено по одному електромотору сукупною потужністю 1384 к.с. і з 1800 Нм тяги. Їх живить блок батарей ємністю 82 кВт⋅год.

Нагадаємо, американська компанія Tesla представила у Женеві електрокрососвер Model X.

Зараз ви читаєте новину «Хорвати представили надшвидкий електромобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі