вівторок, 21 червня 2011 10:40

Honda розпочала продаж універсального хетчбека Fit
6

Фото: Фото: Honda

Компанія Honda розпочала на внутрішньому ринку продажу "універсальної" версії свого хетчбека Fit, відомого в Європі, як Honda Jazz. Спочатку планувалося, що універсал на базі Fit надійде в салони дилерів ще в квітні, але його випуск був відкладений через японський землетрус.

Конструктивно універсал Honda Fit Shuttle від хетчбека практично не відрізняється, але його кузов на 510 мм довший і на 15 мм вищий. Всі ці міліметри пішли на збільшення вантажного відсіку і життєвого простору задніх пасажирів.Тепер обсяг багажника Fit впритул наближається до 600 л без урахування можливостей трансформації салону.

В Японії універсал пропонуватимуть з двома типами приводу, двома трансмісіями і двома двигунами. Базова модифікація отримає чотирициліндровий півторалітровий мотор із системою i-VTEC і або передній, або повний привід. У першому випадку трансмісією є безступінчатий варіатор, у другому Fit Shuttle комплектується звичайної 5-ступінчастою АКПП.

Крім того, доступна до замовлення і гібридна модифікація, в силовій установці якої поєднуються 1,3-літровий бензиновий двигун і електромотор потужністю 10 кВт. Такий Fit Shuttle оснащується тільки приводом на передні колеса і варіатором.

Вартість базової версії Honda Fit Shuttle на внутрішньому ринку починається від 1 млн 610 тис. ієн (трохи більше $ 20 тис.), за гібрид просять мінімум 1 млн 810 тис. ієн (близько $ 22,5 тис.). Щодо планів випуску європейської модифікації універсалу на базі Honda Fit / Jazz поки нічого не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Honda розпочала продаж універсального хетчбека Fit». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі