середа, 25 липня 2012 15:08

Фотошпигуни розсекретили вигляд нової Toyota Auris

Фотошпигуни розсекретили зовнішність нового покоління Toyota Auris. Хетчбек без жодного камуфляжу очевидці підловили під час офіційної фотосесії в Голландії. Судячи зі шпигунських знімків, новинка отримає набагато більш виразний дизайн, ніж нинішнє покоління.

Автор: Фото: autocar.co.uk
 

У керівництві Toyota досить давно висловлювалися побажання зробити дизайн масових моделей яскравішим і помітнішим, і, судячи з усього, ці наміри увінчалися успіхом. Втім, варто відзначити, що той хетчбек, лицьова частина якого видна на фотографіях, є гібридною модифікацією. Гібридні версії, як зазначає портал Autocar, традиційно відрізняються більш виразним екстер'єром, однак, найімовірніше, стандартний Auris виглядатиме настільки ж незвичайно.

Автор: Фото: autocar.co.uk
 

Імовірно, оригінальний екстер'єр знайде своє продовження і в їздових характеристиках новинки: висловлюються припущення, що характер Toyota Auris зі зміною поколінь стане більш спортивним. Гамма силових агрегатів, як очікується, повинна поповнитися декількома варіантами дизелів від BMW - очевидно, ними стануть 1,6 - і 2-літрові мотори. Нинішні бензинові двигуни об'ємом 1,3 і 1,6 л також збережуть свою позицію.

Автор: Фото: autocar.co.uk
 

За відомостями Autocar, виробництво нового Auris має стартувати на початку 2013 року, причому випускатися хетчбек буде, як і раніше, на британському заводі компанії. Що цікаво, у моделі може з'явитися і версія в кузові універсал.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни розсекретили вигляд нової Toyota Auris». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі