пʼятниця, 27 квітня 2012 09:28

Ford представив новий компактний кросовер EcoSport
8

Фото: Фото: ford.com

На автосалоні в Пекіні компанія Ford представила новий компактний кросовер EcoSport. Автомобіль з'явився перед глядачами вже в серійному виконанні. Крім того, в рамках автосалону компанія анонсувала свої плани на виробництво цієї моделі.

Як говориться в повідомленні Ford, складання компактного і економного кросовера буде налагоджено в Китаї, Індії, Таїланді, Бразилії та Південній Африці. У Пекіні відбулася світова прем'єра автомобіля, який і надійде на ринки майже 100 країн світу.

Дизайн кросовера був розроблений згідно з аеродинамічними розрахунками, спрямованими на зниження витрати палива. У компанії планували зробити універсальний і економічний автомобіль, який водночас володіє спортивним характером і високим рівнем комфорту.

У зв'язку з цим компанія вирішила запропонувати покупцям цієї моделі ще і новітній 1-літровий 3-циліндровий турбований двигун EcoBoost, представлений раніше.

Крім того, EcoSport буквально напханий новими технологіями. Наприклад, систему Ford SYNC з голосовим управлінням, доступ в салон без ключа Smart Keyless Entry. Машина розрахована на п'ятьох людей плюс багаж. Вже в базовій версії кросовер оснащений передніми і бічними подушками безпеки, системами ABS, ESP, системою допомоги при підйомі на пагорбі Hill Launch Assist і парктроником.

Зараз ви читаєте новину «Ford представив новий компактний кросовер EcoSport». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі