середа, 22 лютого 2012 09:51

Ferrari випробувала найпотужніший автомобіль за свою історію
5

Італійський виробник Ferrari оприлюднив перший офіційний відео-тізер моделі, яка замінить на ринку 599 GTB Fiorano. У ролику машину майже не видно, так що сказати, як буде виглядати новинка не можна. Втім, це ненадовго - компанія обіцяла влаштувати презентацію 29 лютого.

За кілька днів до світової прем'єри на автосалоні в Женеві, Ferrari оприлюднить офіційні зображення та інформацію про новинку. Однак, як повідомляє Worldcarfans, обрані клієнти та дилери вже оцінили новий суперкар.

Ім'я поки також залишається в секреті. Робоча назва моделі - F152. За чутками, називатися автомобіль буде 620 GT, проте підтвердження цього від компанії поки не надходило. Очікується, що нова модель отримає 6,3-літровий двигун, який розвиває 710 к.с. потужності і поєднується з 7-ступінчастою трансмісією з подвійним зчепленням.

Ferrari вже заявила, що новинка буде найпотужнішим автомобілем, коли-небудь випущених з італійської "стайні". Втім, тут йдеться тільки про дорожні серійі машини. Як підтвердження цього, роль другого плану в промо-ролику Ferrari дісталася гонщикам "Формули-1", які виступають за заводську команду, Феліпе Массі і Фернандо Алонсо. Саме вони сидять за кермом новинки, що розтинає простір гоночного треку.

Ймовірно, довго носити горде звання "найпотужнішого Ferrari" новинка не зможе, тому що компанія нещодавно заявила про плани на випуск 920-сильного гібрида.

Зараз ви читаєте новину «Ferrari випробувала найпотужніший автомобіль за свою історію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі