понеділок, 11 листопада 2013 10:49

Ferrari показала оновлену версію 458 Challenge

Ferrari показала перше зображення 458 Challenge Evoluzione. Поки помітно, що автомобіль оснащений величезним антикрилом, але в Ferrari стверджують, що це лише самий помітний, але далеко не єдиний аеродинамічний елемент, яким Evoluzione відрізняється від автомобіля-донора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В жовтні український авторинок впав майже вдвічі

Evo можна буде купити не тільки цілком: власники Ferrari 458 Challenge зможуть встановити відповідний тюнінг-пакет на сервісних станціях компанії. Про те, зазнає якісь зміни 4,5-літровий V8 з прямим впорскуванням, розвиваючий на Challenge 570 к.с. при 9000 об/хв, поки не повідомляється, зате відомо, що апгрейд коробки передач з двома дисками зчеплення, що використовує технології "Формули-1", призвів до збільшення моменту на низьких обертах.

Попередня 458 Italia - 458 Challenge - дебютувала влітку 2010 року. Автомобіль отримав полегшений кузов з панелями з вуглепластика, полікарбонатні, а не скляні вікна, гоночні налаштування підвіски і КПП, а також електронний диференціал E-Diff.

 

Зараз ви читаєте новину «Ferrari показала оновлену версію 458 Challenge». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі