вівторок, 12 вересня 2017 10:32

До 200 км за 6 с - презентували Mercedes-AMG Project One
17

Фото: autocentre.ua

Німецький автовиробник презентував новинку - гіперкар Mercedes-AMG Project One.

Mercedes-AMG Project One - найшвидше авто за майже сторічну історію марки. Машина розганяється до 100 км/год. за 2,5 с. До 200 км/год - за 6 с. Максимальна швидкість - понад 350 км/год, пише autocentre.ua.

Його оснастили 1,6-літровим турбованим двигуном V6. Він розвиває понад 500 к. с. У парі з ним працює три 160-сильних електромотори. Сумарна віддача силової установки перевищує 1000 к. с.

Автор: theverge.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представили новий Ford Mustang для європейського ринку

Mercedes-AMG Project One має 8-ступінчасту роботизовану КПП. Його оснастили гоночною підвіскою і карбоново-керамічними гальмами. Колісні диски виготовлені з вуглеволокна й алюмінію.

Купе Mercedes-AMG Project One нагадує гоночний автомобіль. Він широкий і низький. Двері відкривають догори. Ззаду - висувне антикрило.

Автор: nextgenauto.com
 

Кермо виготовили у стилі болідів "Формули-1". У салоні - пара рідкокристалічних дисплеїв. Сидіння є частиною монокока. Їх виготовлятимуть індивідуально для кожного покупця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як виглядатиме "європейська" Subaru Impreza

З конвеєра зійшли 275 автомобілів. Їхня вартість - €2,3 млн. Усі Mercedes-AMG Project One розкупили до прем'єри моделі.

Mercedes-Benz презентував купе і кабріолет S-Class. Для покупців буде доступний 3-літровий V6 з турбонаддувом потужністю 367 к. с. та 469-сильний V8 об'ємом 4 л. Топові версії автомобілів укомплектували 6-літровим мотором V12. Він розвиває 621 к. с.

Зараз ви читаєте новину «До 200 км за 6 с - презентували Mercedes-AMG Project One». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі