субота, 07 жовтня 2023 19:35

Для чого водії тримають у гаражі тенісний м'ячик: цікавий лайфхак

Для чого водії тримають у гаражі тенісний м'ячик: цікавий лайфхак
Тенісний м'ячик служить чудовим маячком під час паркування в гаражі. Фото: Pixabay

Відомо, як часом важко буває припаркуватися у гаражі, особливо коли простору мало, а власник машини водій початківець.

Це зараз на багатьох сучасних транспортних засобах є датчики паркування, які значно спрощують завдання. Однак раніше цих опцій не було, і кмітливим автолюбителям доводилося шукати вирішення завдання самостійно. Одним з таких рішень виявився звичайний тенісний м'ячик. Gazeta.ua розповість про принцип його дії.

Коли власник машини в'їжджає в гараж вперше, йому потрібен помічник, який зможе дати правильну підказку в потрібний момент, зокрема, підказує маневри для оптимального розміщення авто всередині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити при перегріві двигуна в авто та як цьому запобігти: поради

Після того, як автомобіль виставлений, до стелі гаража на мотузці прив'язується м'ячик з розрахунком, щоб знаходився на рівні лобового скла. Такий нехитрий пристрій вказує, де потрібно буде зупинитися наступного разу.

Так ви зможете убезпечити свій автомобіль від небажаних сколів на бампері та інших неприємних наслідках. Оскільки заїжджаючи в гараж, стукіт тенісного м'ячика по склу буде вам говорити, що ви зайняли оптимальне і безпечне місце для паркування.

Деколи позбутися неприємного запаху в салоні автомобіля не допомагають навіть спеціальні ароматизатори.

Воно й не дивно – подібні засоби лише маскують запах. Виправити становище зможе ретельне прибирання, проте часу на нього не завжди вистачає.

В цьому випадку на виручку прийде несподіваний, але ефективний спосіб боротьби із запахами – чайний пакетик.

Зараз ви читаєте новину «Для чого водії тримають у гаражі тенісний м'ячик: цікавий лайфхак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі