пʼятниця, 03 листопада 2017 17:55

Депутати пропонують запровадити обов'язкове перескладання іспитів на права

Депутати пропонують запровадити обов'язкове перескладання іспитів на права
Щодня на дорогах України гинуть десятки людей у різних аваріях. Фото: pravda.lutsk.ua

Після аварії у Харкові, яка сталась 18 жовтня, нардепи пропонують запровадити перездачу іспитів на водійські посвідчення.

Про це заявив народний депутат Іван Рибак, пише pogliad.ua.

Торік на дорогах України загинули 3,1 тис. осіб. За 9 місяців нинішнього року – понад 2 тис., каже міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Пора ухвалити законодавчі акти, що дозволять запровадити: повсюдне застосування процедур автоматичної відеофіксації порушень і жорсткі штрафи; радикальне посилення покарання за водіння автомобілів у п'яному вигляді", - заявив Аваков на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрібно заборонити клеїти на авто знак "інвалід" кому завгодно - експерт

Видавати водійські посвідчення в Україні з 25 років просять президента Порошенка. Відповідна петиція з'явилася на сайті глави держави. Автор звернення Олександр Кушнаренко починає звернення зі згадки про трагічне ДТП, яке сталося у центрі Харкова. Почати видавати водійські посвідчення з 25 років — порушення всіх можливих міжнародних норм про права людини, кажуть автоюристи.

Зараз ви читаєте новину «Депутати пропонують запровадити обов'язкове перескладання іспитів на права». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі