вівторок, 27 березня 2012 11:20

Dacia хоче випустити бюджетний хетчбек А-класу вартістю 5 тисяч євро

Dacia хоче випустити бюджетний хетчбек  А-класу вартістю 5 тисяч євро
Dacia дасть новій моделі ім'я Citadine. Фото: auto.vesti.ru

Румунська бренд Dacia, який належить компанії Renault і відомий в Європі своїми бюджетними моделями, готується до чергового розширення модельного ряду.

Після того, як на автосалоні в Женеві пройшла презентація мінівена Lodgy, лінійка компанії може поповнитися хетчбеком А-класу.

Згідно з останніми даними, Dacia розробляє нову бюджетну модель, яка може вийти на ринок з цінником в 5 тис. євро. Як повідомляє німецьке видання Autobild, ймовірно, це буде п'ятидверний хетчбек А-класу, порівнянний по габаритах з Renault Twingo. Називається навіть передбачуване ім'я майбутньої новинки - Citadine.

Більш докладної інформації про маши ну майже немає. Повідомляється також, що доступний компакт буде базуватися на новій платформі, яка також ляже в основу інших майбутніх моделей.

Моторна гамма невідома, але за чутками, автомобіль оснащуватиметься на початковому етапі одним мотором об'ємом менше 1 літра з різними варіантами потужності: від 60 до 95 к.с.

Нагадаємо, що мінівен Lodgy, світова прем'єра якого пройшла в березні поточного року в Женеві, коштуватиме у Франції від 9,9 тис. євро за базову комплектацію. Dacia Lodgy вийде на ринок в чотирьох рівнях оснащення: базовому Lodgy, Ambiance, Laureate і Prestige, причому вартість найбагатшої комплектації не перевищить 16,5 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Dacia хоче випустити бюджетний хетчбек А-класу вартістю 5 тисяч євро ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі