пʼятниця, 20 грудня 2013 11:50

Citroen презентували седан DS 5LS

Компанія Citroen офіційно представила перший седан лінійки DS, який отримав назву DS 5LS.

Дизайн новинки виконаний у стилі концептуального кросовера Wild Rubis. Схожість простежується в оформленні передньої оптики і формі фальшрадіаторної решітки. Плюс до всього, екстер'єр DS 5LS отримав безліч хромованих деталей.

Інтер'єр седана DS-лінійки виконаний в стилі чьотирьохдверки C4. При цьому в обробці салону використовуються високоякісні матеріали, наприклад, шкіра і дерево.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На заправках продають автоп'ятки, які захищають взуття водія від протирання

У Citroen відзначили, що новинка буде пропонуватися з двома бензиновими турбомоторами, потужність яких становить 160 і 200 кінських сил. Обидва поєднуються з шестидіапазонною автоматичною коробкою передач. У базовому оснащенні DS 5LS отримає атмосферний 136-сильний двигун, який працює разом з "механікою".

У список оснащення DS-седана увійдуть преміальна аудіосистема Arkamys, іонізатор повітря, система безключового доступу в салон і запуску двигуна з кнопки, функція стеження за мертвими зонами бічних дзеркал заднього виду, передні і задні парктроніки, камера заднього виду, а також мультимедійна система з сенсорним дисплеєм і DVD-програвачем.

Виробництво новинки буде налагоджено в китайському місті Шеньчжень. Продажі моделі на ринку КНР почнуться в березні 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Citroen презентували седан DS 5LS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі