вівторок, 03 липня 2012 09:56

Chevrolet розсекретив новий компактвен Spin
11

Фото: Фото: сhevrolet.com
Для будівництва нового компактвена в Chevrolet використовували платформу седана Chevrolet Cobalt
Дизайн Spin багато в чому перетинається з екстер'єром Chevrolet Cobalt
Відомо, що продажі новинки стартують вже в липні і почнуться з Бразилії
У базову комплектацію увійдуть кондиціонер, підсилювач керма, ABS, дві подушки безпеки

Свій новий компактвен Spin компанія Chevrolet має намір продавати тільки в Азії та Південній Америці. Можливо, виробники вважають, що європейському і американському ринкам вистачить і представленого порівняно недавно семимісного Chevrolet Orlando.

Для будівництва нового компактвена в Chevrolet використовували платформу седана Chevrolet Cobalt. У результаті Spin вийшов трохи коротшим: за офіційними даними його довжина становить 4343 мм. Таким чином, він поступається Orlando більше ніж 30 см, проте, відомо, що він буде пропонуватися у двох варіантах - з п'ятьма і сімома посадочними місцями. Обсяг багажника варіюється від 162 л до 1668 літрів зі складеним середнім поруч.

Дизайн Spin багато в чому перетинається з екстер'єром Chevrolet Cobalt, причому це стосується як екстер'єру, так і інтер'єру. Передбачається, що він буде поставлятися в двох комплектаціях LT і LTZ. У базову увійдуть кондиціонер, підсилювач керма, ABS, дві подушки безпеки і регульоване по висоті сидіння водія, а в більш дорогий додаються два додаткові сидіння, бортовий комп'ютер, парктронік і кнопки управління додатковими функціями на кермі.

Як силовий агрегат використовується 1,8-літровий 106-сильний мотор, який може бути сагрегатірован або з 5-ступінчастою МКПП, або з 6-діапазонним "автоматом".

Відомо, що продажі новинки стартують вже в липні і почнуться з Бразилії, де Chevrolet Spin і буде випускатися. Поки невідомо, чи планує GM продавати новинку в країнах Європи.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet розсекретив новий компактвен Spin». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі