вівторок, 29 серпня 2017 12:30

BMW показав знімки модернізованого електрокара
26

Німецький автовиробник BMW презентував оновлений електрокар i3 та його спортивну модифікацію - i3s.

Зовнішній вигляд оновленої машини практично не змінився. Єдині відмінності - змінений передній і задній бампери та модернізовані задні ліхтарі, повідомляє autonews.

Звичайний BMW i3 оснащений мотором потужність 170 к. с. До 100 км він розганяється за 7,3 с. Максимальна швидкість - 150 км/год.

BMW i3 отримав інформаційно-розважальну систему iDrive із сумісністю з Apple CarPlay. У салоні з'явилася обробка Giga World і натуральна шкіра Giga Brown.

Автор: autonews
  BMW i3
BMW i3

На спортивну версію BMW i3s встановили потужніший мотор - 184 к. с. За 6,9 с він розганяється до 100 км. Максимальна швидкість - 160 км/год.

Крім того, модель BMW i3s має розширену на 40 мм задню колію. У підвісці інженери застосували переналаштовані пружини, амортизатори і стабілізатори поперечної стійкості. У версії для водія доступна система стабілізації та спортивний драйверський режим.

Автор: autocentre
  BMW i3S
BMW i3S

BMW i3 та BMW i3s доступні у двох нових відтінках, повідомляє zakon.kz. Це - Melbourne Red Metallic і Imperial Blue Metallic.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали зображення оновленого Volkswagen Golf Sportsva

Автомобіль оснастили новим зарядним кабелем TurboCord. Завдяки цьому батарея повністю заряджається за 3 год. Це у п'ять разів швидше, ніж з попереднім кабелем Level 1.

Офіційно оновлені автомобілі німецький автовиробник презентує на автосалоні у Франкфурті (Німеччина).

BMW презентував концепт новинки - Z4. Автомобіль третього покоління показали на шоу ретроавто Concours d'Elegance в Пеббл-Біч (Каліфорнія, США). Німецькі виробники оснастили автомобіль бензиновими турбомоторами об'ємом 2 л (252 к. с.) і 3 л (340 к. с.).

Зараз ви читаєте новину «BMW показав знімки модернізованого електрокара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі