понеділок, 13 березня 2017 10:18

Bentley показав новий лакшері-електромобіль
6

 Bentley EXP12 Speed 6e
 Bentley EXP12 Speed 6e
 Bentley EXP12 Speed 6e
 Bentley EXP12 Speed 6e
 Bentley EXP12 Speed 6e

Британський автовиробник преміум авто Bentley Motors презентував у Женеві електричний кабріолет - EXP12 Speed 6e.

Це двомісний концепт, але його планують покласти в основу серійного для заможної молоді.

EXP12 Speed 6e може проїжджати на одному заряді 413 км і має систему бездротової зарядки батарей. Також заряджатися може за допомогою підключеного кабелю до електричної мережі. Максимальна швидкість - 322 км / год.

Кабріо обладнали електричними двигунами в передній і задній частинах. За рахунок цього Bentley EXP12 Speed 6e став повнопривідним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Peugeot 3008 став найкращим

Інші технічні особливості авто не розголошують. За чутками, новий Bentley з'явиться у продажу в 2019-му році, передає autocentre.

У салоні встановили обрізане кермо, як штурвал літака, з кнопками вибору режимів руху замість заглушок в торцях. Є скляна інформаційна панель замість центральної консолі і вигнутий OLED-дисплей, через який водій і пасажир можуть взаємодіяти з бортовими системами.

У 2015 році Bentley показав у Женеві концепт абсолютного нового автомобіля - EXP 10 Speed 6. Це найближчий родич моделі Continental GT.

Зараз ви читаєте новину «Bentley показав новий лакшері-електромобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі