четвер, 31 серпня 2017 14:36

Авто-потопельники зі США продаватимуть в Україні

Авто-потопельники зі США продаватимуть в Україні
Офіційні дилери автовиробиників вже пропонують жителям південних штатів знижки в розмірі $500-750 на нові авто. Фото: autocentre

В Україні можуть з'явитися пошкоджені авто зі США. Все це через ураган Гарві в південних штатах. Під час нього постраждали не тільки люди, але й автомобілі.

Шторм Гарві встановив новий рекорд за кількістю авто-потопельників. За даними Cox Automotive, у Техасі та Луїзіані таких авто є не менше півмільйона, повідомляє CNBS.

Офіційні дилери автовиробників уже пропонують жителям південних штатів знижки в розмірі $500-750 на нові авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Smart представив міський електромобіль Vision EQ fortwo

Транспорт, що не підлягає ремонту, утилізують, але частину машин можуть відновити та продати. Тому є ймовірність, що деякі пошкоджені автомобілі зі США можуть потрапити і в Україну.

У результаті повеней в Європі 2012-го за перші півроку через польсько-український кордон в'їхали 1,3 млн машин. За той самий період 2013 року - на 300 тис. авто більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Китаї створять аналог Hyperloop

Одразу розпізнати автомобіль-потопельник складно. Перше, що має насторожити покупця - приваблива ціна. Продавці не працюватимуть собі в збиток і просто так не знижуватимуть вартість машини. Від затоплення страждає проводка авто, під загрозою і двигун, і КПП. Сирість утворює неприємний запах у салоні та призводить до появи грибка та цвілі.

Зараз ви читаєте новину «Авто-потопельники зі США продаватимуть в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі