четвер, 05 грудня 2013 13:08

Автомобілем року в Китаї визнали Mercedes-Benz S-Class

Китайські автомобільні експерти визнали новий Mercedes-Benz S-Class автомобілем року. На думку 10 головних редактрорів провідних китайських автомобільних видань Mercedes-Benz S-Class "не тільки встановлює нову планку для індустрії в цілому, але є вершиною сучасної автомобільної думки".

S-Class набрав 94 бали, не залишивши своїм суперникам жодного шансу. Найближчий претендент, яким був Range Rover, набрав лише 53 бали. На третьому місці з 43 очками розмістився Changan Ford Mondeo. У конкурсі брали участь автомобілі, які вийшли на китайський ринок у період з 1 жовтня 2012-го по 30-е вересня 2013-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Європі почали продавати китайські седани Qoros3 за 20 тисяч євро

Крім головного призу, китайські редактори вручили і інші. Так, Porsche Panamera S E-Hybrid був названий "Зеленим автомобілем року в Китаї", а Citroen DS5 був нагороджений за дизайн. Спортивним автомобілем року в Піднебесній став Porsche 918 Spyder.

 
Зараз ви читаєте новину «Автомобілем року в Китаї визнали Mercedes-Benz S-Class». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі