четвер, 05 грудня 2013 11:00

Американці показали офіційні фотографії оновленого Ford Mustang
17

Компанія Ford показла офіційні зображення купе і кабріолет Mustang нового покоління.

На європейському ринку "Мустанг" буде доступний з двома двигунами: п'ятилітровим V8, віддача якого становить 426 кінських сил і 529 Нм крутного моменту, а також з 2,3-літровим агрегатом сімейства EcoBoost. Останній двигун розвиває 309 кінських сил і 407 Нм крутного моменту.

На ринку США для Mustang нового покоління буде доступний шестициліндровий бензиновий V-подібний мотор 3.7. Його віддача складає 304 кінські сили і 366 Нм крутного моменту.

Автомобіль отримав нові підвіски - Ford відзначили, що підвіска моделі нового покоління налаштована виходячи з переваг європейських водіїв. Крім цього, купе оснастять продуктивними гальмівними механізмами і 19-дюймовими легкосплавними колісними дисками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авангардний кросовер Lexus LF-NX стане серійним

"Форд" оснастив Mustang нового покоління системою, що дозволяє водієві самостійно змінювати налаштування підсилювача рульового управління, відгук двигуна на натискання педалі газу, а також алгоритм роботи коробки передач і системи стабілізації. Зміна режимів здійснюється за допомогою тумблерів, розташованих в нижній частині центральної консолі.

У список оснащена Mustang нового покоління увійшла мультимедійна система SYNC з восьмидюймовым сенсорним дисплеєм і голосовим управлінням. Плюс до всього, купе можна додатково обладнати навігацією і преміальної аудіосистемою з 12 динаміками.

Випуск "Мустангів", як і раніше, налагодять на підприємстві Ford в американському місті Флет Рок. У Європі старт продажів масл-кара намічений на 2015 рік.

Зараз ви читаєте новину «Американці показали офіційні фотографії оновленого Ford Mustang». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі