середа, 28 березня 2018 12:56

АвтоКрАЗ розпочав серійний випуск 20-кубових паливозаправників

АвтоКрАЗ розпочав серійний випуск 20-кубових паливозаправників
Кременчуцький автомобільний завод "АвтоКрАЗ" анонсував випуск потужних 20-кубових паливозаправників АТЗ-20. Фото: Autonews.ua

Вітчизняний виробник вантажних автомобілів - Кременчуцький автомобільний завод "АвтоКрАЗ" почав серійний випуск 20-кубових паливозаправників.

За даними прес-релізу підприємства, в кінці березня в лінійці паливозаправників на базі автомобілів КрАЗ з'явився більш потужний - 20-кубовий АТЗ-20. Устаткування змонтовано на повноприводному автомобілі-шасі КрАЗ-63221 (6х6), оснащеному 375-сильним дизельним двигуном Євро 5. Крім стандартної комплектації, за техзавданням клієнта двигун може мати передпусковий підігрівач. У гальмівній системі встановлена ​​АБС, кабіна обладнана кондиціонером, сидіння - пасками безпеки. Монтажна довжина рами шасі КрАЗ-63221 збільшена до 7460 мм.

Автоцистерна призначена для перевезення дорогами загального користування і по бездоріжжю, а також тимчасового зберігання світлих нафтопродуктів. Односекційна цистерна виробництва української компанії "Еверласт" з Одеси, виконана з низьколегованої сталі. Вона має верхнє наливання продуктів і через заливну горловину, гравітаційний злив і через насосну установку, мірну видачу палива через заправний модуль.

Контрагент АвтоКрАЗу вже замовив перший паливозаправник для одного зі своїх ГЗК, де АТЗ-20 буде задіяний для оперативного забезпечення паливом власного автогосподарства.

Раніше на базі КрАЗа встановлювалися цистерни для перевезення питної і технічної води, а також нафтопродуктів обсягами 8, 10, 12 і 15 кубометрів.

Зараз ви читаєте новину «АвтоКрАЗ розпочав серійний випуск 20-кубових паливозаправників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі