вівторок, 20 серпня 2013 14:29

Audi розробили футуристичний концепт-кар для кiно блокбастеру

Наприкінці жовтня на світові екрани виходить високобюджетний блокбастер "Гра Ендера". Дія фільму відбувається в майбутньому, а значить, автори проекту повинні показати світ, яким він стане через 130 років. Для створення правдоподібного "ефекту майбутнього" залучалися різні дизайнерські студії, в тому числі і художники компанії Audi.

Для "Гри Ендера" дизайнери студії Audi розробили футуристичний концепт-кар під назвою Fleet Shuttle Quattro. Німецький виробник регулярно демонструє концепти на різних автосалонах, проте дана робота відрізняється тим, що автомобіль для фільму не був побудований в реальності. Він існує тільки на папері і в світі комп'ютерної графіки, якої в "Грі Ендера" буде чимало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старенький Ferrari був проданий за 27,5 млн. доларів

Автори проекту не стали уточнювати технічні характеристики Fleet Shuttle Quattro, тому що дія картини відбувається в 2135,а робити правдоподібні прогнози на такий довгий термін не зважиться навіть Audi. До слова, німецький виробник регулярно співпрацює з кінематографом, автомобілі під цією маркою з'являлися і у фантастичному детективі "Я, робот", і в серії фільмів про Залізну людину.

Зараз ви читаєте новину «Audi розробили футуристичний концепт-кар для кiно блокбастеру ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі