вівторок, 08 грудня 2015 18:50

Audi представить концепткар з автопілотом

Audi представить концепткар з автопілотом
фото: dsf.my

У січні на виставці CES 2016 Audi покаже новий концепт, оснащений сучасним автопілотом. Про це повідомляє Євромобіл.

Назву автомобіля поки не оголошують, проте це може бути вже відомий робокар Audi A7. Цю модель демонстрували рік тому і зовсім недавно її бачили на німецьких автобанах. Трохи пізніше A7 тестували в режимі ухилення від зіткнення з рухомими об'єктами в умовах міста. Тож експерти вважають, що Audi A7 готова до повторної появи перед публікою, і тепер йому буде чим похвалитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tata Motors розробляє власний безпілотний автомобіль

За чутками, на CES 2016 покажуть вже передсерійну версію, майже готову до переходу на конвеєр, а звідти — в дилерські центри по всьому світу. Однак інсайдери в німецькій компанії стверджують, що першим автомобілем з автопілотом не стане Audi A7, а новий А8 — седан представницького класу. Наступне покоління А8 вийде в 2017 році. Відомо, що машина зможе самостійно паркуватися і рухатися в пробках і щільному потоці на швидкості до 60 км/год, а потім управління відбувається лише за участі водія.

Нагадаємо, німецька компанія Audi повідомила про звільнення головного інженера компанії Ульріха Хакенберга.

Зараз ви читаєте новину «Audi представить концепткар з автопілотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі