середа, 15 серпня 2018 11:43

Apple продаватиме авто - назвали дату

Apple продаватиме авто - назвали дату
Авто від Apple можуть обладнати автопілотом. Фото: Gagadget

Авто від Apple можуть обладнати автопілотом.

Apple вийде на капіталізацію в $ 2 трлн завдяки гарнітурі віртуальної або доповненої реальності і автомобілю Apple Car, каже аналітик Мін Чі Куо.

За його словами, AR-гарнітура вийде в світ у 2020 році. Автомобіль випустить приблизно в 2023-2025 роках. Apple Car позиціонуватимуть як "продукт наступної зірки". Машина може зробити таку ж революцію на ринку транспортних засобів, як iPhone на ринку зв'язку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали оновлену Honda Civic

"В автомобільному секторі є величезні передумови для змін і він зараз знаходиться в процесі осмислення нових технологій", - каже Куо.

Робота над Titan - програма автономного автомобіля Apple, виконується з 2014 року, але він страждає від внутрішніх конфліктів. Поки основні зусилля прикладають для створення спеціального програмного забезпечення для авто без водія.

Нове покоління Mercedes-Benz G-Class нещодавно стало на конвеєр, а ательє Brabus вже доклало руку до нового "кубика". Для першої модифікації Brabus використали G500 з 4-літровим V8 твін-турбо. Потужність двигуна розігнали з 422 до 500 к.с., довівши динаміку до 5,7 с до сотні. Максимальна швидкість нового "геліка" обмежена електронікою на позначці у 210 км/год.

Зараз ви читаєте новину «Apple продаватиме авто - назвали дату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі