вівторок, 10 вересня 2019 16:19

Як правильно вибрати гібридний автомобіль

  Купівля гібридного автомобіля дозволяє уникнути великих витрат на газ
Купівля гібридного автомобіля дозволяє уникнути великих витрат на газ

Великі виробники авто, такі як Toyota, Honda і Ford уже відшліфували гібридну технологію. Вони створюють нові моделі майже щороку. Купівля такого автомобіля дозволяє уникнути великих витрат на газ.

Гібридні автомобілі можуть перетворювати енергію гальмування в електрику, яка пізніше буде використовуватися в якості енергії для початку руху. Коли гібриди добираються до шосе, бензиновий двигун запускає автомобіль і одночасно заряджає акумулятор. Споживання залишається таким самим, як у звичайного автомобіля.

Навіть старі гібридні автомобілі продаються за вищими цінами, їздять по-різному і потребують іншого догляду. Це ціна за екологічно чисте навколишнє середовище.

Найголовніше

Акумулятор - це двосічний меч у гібридних автомобілях. Через цю технологію вони рідко ламаються, за винятком першої лінії Toyota Prius і гібридів Honda Civic 2007 і 2008 років. Гібриди використовують електричні двигуни для прискорення і уповільнення. З цієї ж причини трансмісія і гальмівні колодки служать досить довго. Надійність також є одним з найбільш важливих факторів для водіїв Uber. Коли мова заходить про покупку гібрида – це найкращий варіант.

Усі гібриди мають гарантію на основний акумулятор від 100 000 до 150 000 миль. Якщо пробіг низький, близько 30 000 до 40 000 миль, заміна батарейного блоку, в залежності від моделі, може коштувати від $ 1 500 до $ 5 000. Якщо ви з цим не погоджуєтесь - будь-який дилерський центр або спеціалізований магазин може перевірити стан батареї. Carvertical.com.ua не тільки перевірить автомобіль, але й розповість про нещасні випадки та інші істотні факти з минулого авто.

Якщо батарея в порядку, ви можете повернутися до класичного сценарію покупки. Перевірте, чи немає зносу на внутрішніх деталях і подряпин або вм'ятин на зовнішній стороні. Перевірте, чи правильно відкриваються і закриваються двері, чи кабель не має ні найменшого розриву і чи правильно заряджається на станції.

І, нарешті, зробіть тест-драйв та переконайтеся, що бензиновий двигун працює тільки на швидкості близько 30 миль в годину.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно вибрати гібридний автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі