пʼятниця, 04 липня 2008 13:01

BMW "сімка" представила свою нову модель п"ятого покоління (ФОТО)

У Мюнхені презентували новий автомобіль BMW 750Li. BMW представив п"яте покоління серії BMW 7 у трьох варіантах 750i, 740i і 730d.

Нова "сімка" BMW створена в стилі концепту CS, показаного в Шанхаї минулого року. За словами інженерів BMW, п"яте покоління BMW 7 повністю відрізняється від попередніх "сімок". Лінійка моторів моделі поповнилася новим 4,4-літровим 400-сильним двигуном V8, який встановлюватиметься на BMW750i і подовжену BMW 750 Li. Крім того є дані, що BMW може випустити гібридний варіант BMW 7, агрегат для якої розробляється сумісно з Daimler і GM.

Довжина нової "сімки" складе 5,07 метра, а висота - 1,48 метра. BMW "сьомої серії" отримає збільшену на вісім сантиметрів колісну базу, загальна довжина якої складе 3,07 метра. Це дозволить пасажирам розміщуватися в салоні з великим комфортом. Подовжена версія, до назви якої додається буква "L", отримає додаткові 14 сантиметрів до довжини колісної бази, колія коліс новинки також стане ширша.

Маса автомобіля знизиться до 1,9 тонни завдяки використанню в конструкції алюмінієвих деталей, таких як дах, капот, двері, бічні панелі кузова, деталі підвіски й інших частин.

Також седан отримає декілька систем допомоги: адаптивний круїз-контроль, систему попередження про зміну ряду руху, систему нічного бачення з функцією визначення пішоходів, систему, що проектує показники приладів на лобове скло, а також доступ в інтернет прямо з автомобіля.

Фото Reuters

За матеріалами "Газета.Ru", Lenta.Ru.

Зараз ви читаєте новину « BMW "сімка" представила свою нову модель п"ятого покоління (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі