неділя, 28 серпня 2011 12:00
Анна Чирук
Анна Чирук
Анна Чирук

Як вийти заміж

Додому в Луцьк їжджу рідше, ніж раніше. Бабуся не дає мені спокою із заміжжям.

- То коли ти вже заміж вийдеш? У нас в родині всі рано вискакували. А ти чого чекаєш? Хватить умного й красивого шукати.

Коли привожу друзів у гості до Луцька, кожного бабуся розцінює як мого потенційного жениха.

- Подивись, який Славік кучерявий. Від нього діти гарні будуть. За Олега заміж не йди. У нього якийсь погляд байдужий. Коля курить і п'є багато пива. Всі сімейні гроші на це будуть іти. Андрій тобі підходить найбільше. Коли ви зайшли на подвір'я, то йшли в одну ногу.

Цього року женитись не встигну, наступний - високосний, 2013-й - рік удівця

Половина моїх однокласниць уже заміжні. Третина мають дітей. Бабуся каже, що у всьому винен Київ, куди я поїхала вчитися. Якби залишилася в Луцьку, вже вийшла б заміж.

- Не найдеш ти собі в Києві толкового. Там всі або ліниві, або голубі, або розпусні, або помішані на роботі.

Одногрупник Андрій хвалиться, що йому вже двічі жінки самі пропонували руку ій серце.

- Зараз усе навпаки. Хоче дівчина заміж - прийшла, запропонувала, а я вирішую: вийде у нас щось чи не вийде. Але куди спішити? Цього року женитись не встигну, наступний - високосний, 2013-й – рік удівця.

Минулого місяця відвідала семінар "Як вийти заміж" російської свахи Рози Сябітової. Зал на 200 людей заповнений жінками від 20 до 50. Сваха радить не погоджуватися на цивільний шлюб, спати з хлопцем тільки після п'ятого побачення, змусити його дарувати подарунки й водити в дорогі ресторани. Сама сваха розлучилася з першим чоловіком. Вийшла заміж за на 10 років молодшого Юрія. Торік він вибив їй зуб і поставив синяк під оком.

- Вернулась до нього, бо кращого мені не знайти. Зате він ніколи мене не зраджував. І в бізнесі він - найкращий компаньйон. Не спішіть, дівчата, заміж. Нічого хорошого там нема. Хороше діло браком не назвуть.

Зараз ви читаєте новину «Як вийти заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі