вівторок, 11 жовтня 2016 00:20

Дорожній фонд запрацює з наступного року

Верховна Рада підтримала законопроект про створення Дорожнього фонду. Він запрацює з наступного року. За його рахунок ремонтуватимуть автомобільні траси. Гроші структура отримуватиме від плати за проїзд вантажівок, акцизів на пальне і мита за оформлення машин. Також залучатимуть банківські кредити й позики іноземних держав.

— Створення фонду — не остаточна перемога в налагодженні роботи дорожньої сфери, але важливий крок до неї, — каже міністр інфраструктури 37-річний Володимир Омелян, представник партії "Народний фронт". — На одному із ­засідань парламент розгляне пакет документів, який остаточно змінить систему управління інфраструктурою. Перейдемо від радянських рейок на сучасну колію.

Приємно, що ідею створення фонду підтримують і попередній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, і нинішній. Сподіваюся, запрацює якісна система управління дорожніми коштами. Їх не розподілятимуть вручну, як раніше.

Зараз ви читаєте новину «Дорожній фонд запрацює з наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі