субота, 11 липня 2009 13:18

"Шахтар" зіграв унічию з "Ле-Маном"

"Шахтар" зіграв унічию з "Ле-Маном"

Донецький "Шахтар" провів черговий контрольний поєдинок на зборі в Швейцарії. Після місцевих клубів, "гірники" спробували "на смак" представника французького чемпіонату. Матч з "Ле-Маном" закінчився внічию - 1:1.

Вже на 12-ій хвилині Маріуш Левандовські переправив м"яч у ворота суперника, проте арбітр гол не зарахував, мотивуючи це тим, що поляк був в офсайді. Через дві хвилини Костянтин Кравченко перевірив на міцність штангу воріт - встояла, як і "Ле-Ман", який ще через п"ять хвилин вийшов вперед. Це Ле Таллек скористався провалом в обороні "гірників" і переграв Худжамова. Відзначимо, що пару центральних захисників склали Леонардо і Кучер.

У перерві Мірча Луческу повністю замінив склад і бразильське тріо Фернандіньо-Вілліан-Луіс Адріано створило гол - 1:1.

Тепер у донецьких футболістів у програмі зміна дислокації. В неділю вони переберуться до Женеви, де зіграють з єгипетським "Замалеком" і лісабонською "Бенфікою". У вівторок "гірники" повертаються додому.

"Ле-Ман" (Франція) - "Шахтар" - 1:1 (1:0)

Голи: Ле Таллек (18) - Луіс Адріано (77).

"Шахтар": Худжамов (Пятов, 46), Срна (Кобін, 46), Леонардо (Єзерський, 46), Кучер (Іщенко, 46), Ракицький (Шевчук, 46), Левандовські (Гай, 46), Полянський (Дуляй, 46), Кравченко (Ілсіньо, 46), Жадсон (Фернандіньо, 46), Фомін (Вілліан, 46), Сєлєзньов (Луіс Адріано, 46).

Попереджений у "Шахтаря": Шевчук.

За матеріалами Терикон

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" зіграв унічию з "Ле-Маном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі