неділя, 22 грудня 2019 01:35

Гвідо Арджентіні: фотограф, який втілює сексуальні фантазії
30

На знімках італійського фотографа Гвідо Арджентіні жінки - часті гості. У його фотокнигах портрети дівчат представлені в різних стилях і в різному ступені оголеності. Роботи Гвідо відрізняються атмосферою інтимності, яка не виходить за рамки пристойного, але знаходиться на межі.

У 2003 році вийшла перша книга Арджентіні - "Срібний погляд". До неї увійшла серія вишуканих студійних і ландшафтних ню фотографій. Ця робота стала відображенням особистої пристрасті автора до скульптури і танцю.

У книзі "Приватні номери" (2005) Гвідо пропонує заглянути в унікальний "жіночий Всесвіт". Книга стала результатом десяти років фотозйомок, проведених в кімнатах старовинних вілл і сучасних квартир, в п'ятизіркових готелях і готелях з дешевими меблями та потертими шпалерами. Але інтер'єри вілл, шикарних апартаментів лише фон, антураж, які служать головній меті художника - пробудити найпотаємніші фантазії глядача. Знімки сміливі, відверті, провокаційні, складно провести межу між роботами виконаними в жанрі ню і порнографією, але Гвідо Арджентіні це вдається повною мірою.

Фотоцикл "Відображення" (2007) - колекція фотографій жінок, які дивляться на себе в дзеркало. Це ненавмисне дослідження про жінку, яка вивчає саму себе, закохується і губиться у своєму власному образі.

У книзі "Відтінки жінки" (2010) Гвідо почав досліджувати різні рівні і нюанси жіночої природи. "Жінки завжди служили джерелом натхнення для всіх видів мистецтва, - каже фотограф. - І, я вважаю, так було з усіма чоловіками, які в минулому намагалися що-небудь створити ".

Гвідо Арджентіні народився у 1966 році у Флоренції. Спочатку він планував стати лікарем, але вже після 3 років навчання зрозумів, що його стихія - це фотографія. З 1990 року Гвідо живе в Лос-Анджелесі, його роботи публікуються в журналах FHM, Playboy, Men's Health, Photo Magazine.

Гвідо Арджентіні. "Срібний погляд"
Гвідо Арджентіні. "Срібний погляд"
Гвідо Арджентіні. "Срібний погляд"
Гвідо Арджентіні. "Срібний погляд"
Гвідо Арджентіні. "Срібний погляд"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф журналу Playboy: "Мені було доступно багато чого"

Зараз ви читаєте новину «Гвідо Арджентіні: фотограф, який втілює сексуальні фантазії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі