понеділок, 22 липня 2019 03:35

Вакарчук назвав головні принципи коаліційної угоди

Вакарчук назвав головні принципи коаліційної угоди
Вакарчук пояснив, з ким готовий об'єднуватися. Фото: Четверта студія

Партія "Голос" готова об'єднуватися в коаліцію з політсилами, які відповідають чітким умовам.

Коаліція має формуватися на основі коаліційної угоди, сказав лідер партії Святослав Вакарчук у коментарі 24 каналу.

"Коаліційна угода має формуватися після того, як ми перевіримо, в кого які червоні лінії", – заявив лідер партії "Голос".

"У нас є декілька чітких червоних ліній: перше - Україна рухається в Європу, ЄС і НАТО; друге – має бути чіткий принцип – закон один для всіх і невідворотність покарання; третє - економіка без жодних олігархів; четверте - депутатів спускаємо з неба на землю", - роз'яснив він.

Вакарчук додав, що його політсила готова домовлятися з тими партіями, з якими у цих питаннях вони знайдуть спільну мову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це питання до Слави" - Зеленський прокоментував прем'єрство Вакарчука

Раніше президент Володимир Зеленський після оголошення попередніх результатів Національного екзит-полу станом на 18:00 заявив, що запрошує главу партії "Голос" Святослава Вакарчука поговорити, у тому числі і про посаду прем'єр-міністра.
За результатами Національного екзит-полу станом на 20:00, на позачергових парламентських виборах 2019 року бар'єр у 5% долають п'ять партій: "Слуга народу", "Опозиційна платформа - за Життя", "Європейська солідарність", ВО "Батьківщина" та "Голос".

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук назвав головні принципи коаліційної угоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі