середа, 11 вересня 2019 18:13

"Слуга народу" вляпався у кнопкодавство

"Слуга народу" вляпався у кнопкодавство
"Слуги народу" Сергій Литвиненко і Олександр Скічко потрапили у скандал із кнопкодавством.

Фракцію "Слуга народу" вперше зловили на кнопкодавстві.

3 вересня народний депутат-мажоритарник від СН Сергій Литвиненко проголосував за іншого "слугу"-мажоритарника, ймовірно, Олександра Скічка, повідомляють у русі "Чесно"

"Порушником виявився мажоритарник із округу №156 на Рівненщині (Березнівський, Костопільський і Сарненський райони) Литвиненко.

Він кнопкодавив, ймовірніше за все, за іншого "слугу"-мажоритарника — Олександра Скічка (округ №197, Черкащина). Фраза "ймовірніше за все" означає, що це місце офіційно закріплене за Скічком, проте є ймовірність, що у слоті його пульта могла перебувати картка іншого депутата", - повідомляють активісти.

Кнопкодавили за включення до порядку денного законопроекту про внесення змін до Конституції щодо уповноважених ВР і його направлення до Конституційного суду.

Примітно, що того ж дня, 3 вересня, вже після кнопкодавства Литвиненко опублікував пост у Facebook, де наголосив, що "Слуга народу" запровадить позбавлення нардепа мандата за кнопкодавство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мы еще встретимся и поговорим" - нардеп-кнопкодав пригрозив журналістам

Першим кнопкодавом у Верховній Раді 9-го скликання став позафракційний мажоритарник із Донеччини Олександр Ковальов.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" вляпався у кнопкодавство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі