пʼятниця, 03 травня 2024 18:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія пригрозила США, Великій Британії та ЄС "нищівним ударом відплати" через удари по Криму

Росія пригрозила США, Великій Британії та ЄС "нищівним ударом відплати" через удари по Криму
Країна-агресорка Росія пригрозила "нищівним ударом відплати" у разі атаки ЗСУ по Криму та Керченському мосту. Фото: колаж 24 каналу

Країна-агресорка Росія пригрозила "нищівним ударом відплати" у разі атаки ЗСУ по Криму та Керченському мосту.

Зокрема, офіційний представник російського МЗС Марія Захарова виступила з попередженням до США, Великої Британії та ЄС. Про це пише "Коммерсант".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни не хочуть їхати в окупований Крим на відпочинок

"Я хотіла б знову попередити Вашингтон, Лондон, Брюссель, що будь-які агресивні дії проти Криму не лише приречені на провал, а й отримають удар відплати, який буде нищівним", - сказала Захарова на брифінгу 3 травня у МЗС.

На цьому ж брифінгу Захарова заявила, що слова глави МЗС Великої Британії Девіда Кемерона про те, що Лондон не заперечує використання наданої їм зброї по цілях на території Росії, є "першим визнанням того, що Захід веде бойові дії проти Росії руками українців".

П'ять російських військових постраждали під час атаки військовому аеродрому в окупованому Джанкої у ніч на 30 квітня.

Там дислокувався вертолітний полк четвертого командування ВПС і ППО Південного військового округу, пише ASTRA з посиланням на свої джерела.

Ймовірно, удар завдали MGM-140 ATACMS.

Зараз ви читаєте новину «Росія пригрозила США, Великій Британії та ЄС "нищівним ударом відплати" через удари по Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі