понеділок, 02 грудня 2019 15:10

Організатора і замовника встановлюють – Геращенко про вбивство 3-річного хлопчика

Організатора і замовника встановлюють – Геращенко про вбивство 3-річного хлопчика
У Києві обстріляли чорний Range Rover бізнесмена та депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва. Його син 3-річний Олександр - загинув. Фото - facebook.com/UA.KyivPolice

Двох осіб, затриманих через стрілянину по машині депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва та вбивстві його 3-річного сина, підозрюють у замовному вбивстві.

Поліцейські допитали десятки свідків, зняті відеозаписи з камер відеоспостереження, проведені огляди будинків навколо місця цього жахливого злочину. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство 3-річного сина депутата: комбат Червень прокоментував причетність його бійців

"Завдяки такій швидкій та ефективній роботі були затримані двоє осіб, які обґрунтовано підозрюються в виконанні замовного вбивства. Звісно, що ціллю вбивць була не безвинна дитина, а її батько – В'ячеслав Соболєв", - сказав він.

Додав, що поліція продовжує розшукові дії по встановленню всіх осіб, які можуть бути причетні до цього злочину – його організаторів та замовників.

1 грудня в Києві на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської невідомі обстріляли чорний Range Rover. За кермом авто був бізнесмен та депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв. Його син 3-річний Олександр - загинув.

Зараз ви читаєте новину «Організатора і замовника встановлюють – Геращенко про вбивство 3-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі