понеділок, 02 грудня 2019 14:49

Убивство 3-річного сина депутата: комбат Червень прокоментував причетність його бійців

Убивство 3-річного сина депутата: комбат Червень прокоментував причетність його бійців
3-річного Олександра застрелили в центрі Києва, коли їхав у авто разом із батьком, депутатом В'ячеславом Соболєвим. Фото - dtp.kiev.ua

Командир 8-ї окремої роти ДУК "Правий сектор" Андрій Червень поки не може підтвердити або спростувати інформацію про те, що затримані за підозрою у вбивстві 3-річного Олександра Соболєва в Києві раніше воювали в "Правому секторі "під його керівництвом.

Потрібно уточнити дані затриманих, сказав Червень, передає "Гордон".

"Я вже чув цю інформацію, але підтвердити або спростувати її не можу. Тому що просто не знаю, про кого конкретно йдеться. Мені потрібно знати позивний або прізвище людини. Але поки даних у мене немає. Не виключено, що це дійсно мої бійці, які в якийсь період воювали. Потрібно розуміти, що під моїм керівництвом за весь час було близько 2 тис. чоловік. з кимось ми підтримуємо зв'язок, з кимось - ні. Підтримувати контакт з усіма - неможливо", - зазначив Червень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто такий депутат Соболєв і хто міг його "замовити"

Він підкреслив, що багатьом ветеранам досить складно повертатися до життя в мирних умовах.

"Країна не готова зустрічати тих, хто повертається з війни. І те, що ми бачимо, - логічно. Це, насправді, тільки початок. І це дуже страшно. Країна не займається ветеранами, не соціалізує їх. Ветерани потрапляють в банди. Вони вже вбивали і тепер можуть робити це знову. І дана проблема стосується не тільки добровольців, але і всіх інших бійців. А взагалі - це наша загальна проблема ", - сказав Червень.

У Києві затримали підозрюваних у вбивстві сина бізнесмена та депутата В'ячеслава Соболєва, 3-річного Олександра. Тривають слідчі дії. За даними деяких джерел - затримані – бійці "Правого сектору. Воювали під керівництвом комбата Червня.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 3-річного сина депутата: комбат Червень прокоментував причетність його бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі