середа, 07 лютого 2024 09:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Масована атака РФ: повідомили про влучання на Львівщині

Масована атака РФ: повідомили про влучання на Львівщині
На світанку в Україні оголосили повітряну тривогу. Фото: pixabay.com

На Львівщині є влучання у промисловий об'єкт у Дрогобичі. Зафіксоване часткове руйнування будівлі.

Там на площі близько 300 м² спалахнула пожежа, заявив 7 лютого керівник Львівської ОВА Максим Козицький.

"Сьогодні вночі та вранці Україна знову пережила масовану ракетну атаку. На жаль, є влучання і у Львівській області. Це промисловий об'єкт у Дрогобичі. Зафіксували часткове руйнування будівлі. На місці працюють вогнеборці. Станом на зараз інформації про постраждалих немає", - повідомив він.

Також сили ППО збили одну ракету у Стрийському районі, минулося без постраждалих. Пошкоджених об'єктів немає.

"Дякую нашій протиповітряній обороні і всім службам, які оперативно зреагували. Щойно зʼявляться оновлені дані, я їх оприлюдню", - додав Козицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві є постраждалі, частина столиці без світла через атаку РФ

На світанку в Україні оголосили повітряну тривогу через ракетну небезпеку та пуски росіянами крилатих ракет із літаків Ту-95МС. У Харкові та Миколаєві одразу ж пролунали потужні вибухи. Ракети Х-22 окупанти скерували і на столицю.

Масований обстріл України Росія здійснила з самого ранку 7 лютого. Під удар ворога потрапили шість регіонів України. У Миколаєві є загиблий та поранені. Пошкоджені житлові будинки, газові та водопровідні мережі. Наслідки ліквідовують. У Києві загорання багатоповерхівки, пошкоджено лінії елетропередач. Також пошкоджено магістраль теплопостачання на лівому березі. Наразі постраждали дев'ять людей. Харківська область має влучання, пошкоджена нежитлова інфраструктура. Попередньо, Харків обстрілювали ракетами С-300. У Дніпропетровській області через падіння уламків та влучання решти БпЛА є руйнування на території комунального підприємства. Пошкоджені будівлі та авто.

Зараз ви читаєте новину «Масована атака РФ: повідомили про влучання на Львівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі