середа, 07 лютого 2024 08:32

Спецтема: Війна Росії проти України

У Києві є постраждалі, частина столиці без світла через атаку РФ
Оновлено
12

Наслідки падіння уламків у Києві
Вирва в одному із районів столиці

У Києві через ракетну атаку в Дніпровському районі постраждали дві людини.

Уламки збитої ракети пошкодили дві високовольтних лінії, залишивши частину споживачів без електроенергії, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко. У Голосіївському районі горить будівля.

"Унаслідок ворожої атаки уламками ракети в столиці пошкоджені дві високовольтних лінії. Частина споживачів на лівому березі наразі без електроенергії", - написав він.

Одному постраждалому в Дніпровському районі столиці медики надали допомогу на місці.

"У Голосіївському районі палають автівки та приміщення СТО. Всі служби на місці. Звернень до медиків наразі не надходило", - додав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаїв атакували дронами і ракетами - є жертви

На лівому березі Києва частина будинків залишилася без світла, пише також пресслужба ДТЕК. Через обстріл російських окупантів у Києві відбулось аварійне відключення світла в Дніпровському районі. Частина мешканців залишилась без електропостачання.

"Щойно дозволить безпекова ситуація енергетики оглянуть обладнання, з'ясують причини та зроблять все можливе, щоб якомога швидше повернути світло", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок ворожої атаки пошкоджено магістраль теплопостачання на лівому березі столиці

Фахівці зʼясовують масштаби і невідкладно розпочнуть ремонтні роботи.

"Одну постраждалу госпіталізували медики з багатоповерхівки в Голосіївському районі, де сталося загоряння внаслідок ворожої атаки", - розповів мер столиці.

ОНОВЛЕНО 9:15

Наразі в столиці постраждали щонайменше дев'ять людей.

Із багатоповерхівки в Голосіївському районі госпіталізували вже шістьох осіб. Серед них - вагітна жінка. Екстрені служби працюють на місці. Ще двох постраждалих госпіталізували в Дніпровському районі. А одному медики надали допомогу на місці.

Для тих в кого немає електрики: Протягом трьох-чотирьох годин заживлять будинки за резервними джерелами живлення, написали в ДТЕК.

7 лютого в України оголосили повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Її оголосили через пуски росіянами крилатих ракет із літаків Ту-95МС, повідомили Повітряні сили ЗСУ. У Харкові та Миколаєві чутно вибухи. Очевидці повідомляють про мінімум чотири потужних вибухи в Миколаєві. У місті горить дім, пишуть місцеві ЗМІ. Відомо про одного постраждалого у Миколаєві. Ракети Х-22 скерували окупанти туди і на столицю. Жителів Києва та області просять пройти в укриття та відійти від вікон.

Зараз ви читаєте новину «У Києві є постраждалі, частина столиці без світла через атаку РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі