понеділок, 13 травня 2024 11:45

Неординарна погода: українців вразили прогнозом

У вівторок в Україні буде цікава неординарна погода.

Найхолоднішою частиною несподівано завтра виявиться південна, там максимальна температура повітря ледь досягне вдень +10...14°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

"У більшості областей України 14 травня опадів не передбачається і денне сонечко хоч якось компенсуватиме нічний холод. Проте завтра у холодній південній частині пройдуть дощі через наявність невеликого циклончика. На Херсонщині та в Приазов'ї у вівторок навіть можливі помірні зливи! Одягайтеся поки що тепліше, уважніше до свого здоров'я, бо, наприклад сьогодні ще затримаються потужні магнітні бурі! Завтра вони послабнуть, проте геомагнітна активність ще втримується", - написала вона.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Найхолоднішою частиною несподівано завтра виявиться південна
Найхолоднішою частиною несподівано завтра виявиться південна

Найтепліше у вівторок буде на заході країни, +15...22°С. На сході також досить тепло, +13...17°С. У центральних областях очікується +12...15°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині "блукають" рідкісні рожеві птахи - фото

На півночі України протягом дня передбачається +11...14°С. Найближчої ночі в Україні передають усього +3...7°С, на півночі, заході та в центрі ще місцями можливі заморозки.

У Києві 14 травня опадів не передбачається. Вночі буде +3...5°С, а вдень близько +12°С.

Потепліє в Україні в другій половині тижня.

Пилові бурі почали накривати ті регіони, де раніше про них практично не знали. Такі бурі стають усе частішими і ситуація лише погіршуватиметься із часом, пише The Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Неординарна погода: українців вразили прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі