пʼятниця, 08 березня 2024 18:46

Оксана Марченко відкрила у Росії кіностудію - ЗМІ

Оксана Марченко відкрила у Росії кіностудію - ЗМІ
Компанію Оксани Марченко очолив колишній продюсер телешоу "Україна має талант". Фото: РосЗМІ

Дружина нардепа-зрадника Віктора Медведчука Оксана Марченко відкрила у Росії кіностудію.

Її директором став колишній лінійний продюсер телешоу "Україна має талант", де Марченко була ведучою. Про це йдеться в розслідуванні "Схем".

Восени 2023-го у РФ зареєстрували компанію "Вервица Фильм". У профілі діяльності фірми вказано "виробництво кінофільмів, відеофільмів і телевізійних програм". У лютому 2024 року компанія зареєструвала домен vervica-film.ru. Він поки неактивний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Марченко облизує мертвих і розводить Путіна на бабло

Розслідувачі кажуть, що засновниками компанії є російське АТ "Ренессанс" (99,99%) та громадянин РФ Олексій Басманов (0,01%). Медведчук у декларації вказав, що бенефіціарною власницею АО "Ренессанс" є Марченко.

Басманов був лінійним продюсером шоу "Україна має талант". Його колишні колеги повідомили, що директор "Вервица Фильм" брав участь у зйомках фільму Марченко "Паломниця".

Суд арештував приховані активи дружини підозрюваного у державній зраді екснардепа Віктора Медведчука на понад 440 млн грн.

Оксана Марченко підозрюється у фінансуванні російських окупаційних угруповань.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Марченко відкрила у Росії кіностудію - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі