вівторок, 02 жовтня 2018 18:55

Новий закон буде регулювати використання символіки Нацполіції

Новий закон буде регулювати використання символіки Нацполіції
За незаконне використання символіки ввели адміністративну відповідальність. Фото: 112

Верховна Рада прийняла Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання найменування і ознак приналежності до Національної поліції України".

Закон встановлює покарання за несанкціоноване використання найменування і ознак Національної поліції, повідомляє "Цензор.нет".

Внесли зміни до статті 1 Закону України "Про Національну поліцію" щодо уточнення частини 1 статті 1. У ній підкреслюється, що термін "поліція" є скороченим найменуванням Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадянство для іноземців-добровольців: Рада зробила перший крок

Доповнили Закон України "Про Національну поліцію" статтею 51 "Використання найменування і ознак приналежності до Національної поліції України". Вона визначає ознаки приналежності до Національної поліції України та порядок використання найменування і ознак приналежності до Нацполіції.

Законодавчим актом ввели адміністративну відповідальність за незаконне використання найменування і ознак приналежності до Національної поліції України.

Парламент сьогодні планує ухвалити заяву проти спроб керівництва Парламентської Асамблеї Ради Європи повернути повноваження російській делегації.

Зараз ви читаєте новину «Новий закон буде регулювати використання символіки Нацполіції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі