четвер, 18 квітня 2024 07:40

Назвали "щасливі" та "нещасливі" цифри на номері авто

Назвали "щасливі" та "нещасливі" цифри на номері авто
Зараз забобонні люди звертають увагу на цифри, що є на номерному знаку автомобіля. Фото: ілюстративне

Вважається ще з давніх-давен, що деякі цифри здатні приносити удачу.

Також люди вірили, що є й такі, які можуть злякати везіння. Тому зараз забобонні люди звертають увагу на цифри, що є на номерному знаку автомобіля, пише Pixelinform

Найчастіше неблагополучними вважаються кілька цифр. Зазвичай йдеться про: 6, 9 та 13. Забобонні люди кажуть, що такі поєднання приносять проблеми.

Але які цифри приносять успіх? Такими вважаються: 5, 7 та 8.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти нагадали про три золотих правила експлуатації автомобіля

"5" - ця цифра асоціюється з чимось простим і добрим, а особливо у дітей, як кажуть езотерики. Пов'язують це вони з тим, що багато хто спочатку вчиться рахувати саме від 1 до 5.

"7" часто пов'язують із щастям. Багато хто приписує біблійні значення, наприклад, те, що Бог створив Землю за таку кількість днів.

"8" - символ нескінченності, а також несе в собі лідерські якості та вважається знаком переможця.

З настанням весни автомобіль потребує перевірки різних вузлів, які піддавалися підвищеним навантаженням в холодну пору року.

Експерти радять не обмежуватися лише зміною гуми. Для того, щоб бути у повній готовності, бажано ретельно виконати перелічені рекомендації.

Зараз ви читаєте новину «Назвали "щасливі" та "нещасливі" цифри на номері авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі