четвер, 25 квітня 2024 04:30

Як натякнути чоловіку на квіти: п'ять порад, які працюють

Як натякнути чоловіку на квіти: п'ять порад, які працюють
Кожній жінці приємно отримувати квіти у будь-якому віці. Фото: Pinterest

Квіти можуть мати символічне значення у стосунках і відображати різні почуття та емоції. Це прекрасний спосіб показати увагу та турботу до партнера. Якщо ваш обранець не дарує квіти, а ви щовечора чекаєте, що він прийде з роботи з букетом, - поговоріть з ним.

Gazeta.ua пропонує переглянути п'ять порад, як натякнути чоловіку на квіти й уникнути сварки.

Найпростіший спосіб - сказати прямо

Наприклад, ви можете сказати: "Мені завжди так приємно отримувати квіти у подарунок" або "Мені подобаються тюльпани, особливо червоні". Якщо ви хочете зробити це менш прямолінійно, можете натякнути підказкою, як, наприклад, "Ми давно не були на романтичній прогулянці, як тоді, коли ти мені купував квіти".

Назвіть свій улюблений сорт

Ви можете випадково згадати про красиві квіти, які бачили у магазині й сказати, що саме вони вам подобаються найбільше. Крім цього, попросіть коханого допомогти вибрати букет для матері або подруги. Таким чином ви нагадаєте, що він давно не робив вам приємне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три причини, чому чоловік ігнорує жінку, яка йому подобається

Згадайте при ньому, як букет впливає на ваш настрій

Скажіть: "Останнім часом мені так не вистачає яскравих кольорів в житті, наприклад, як у квітів", або "Я так люблю, коли свіжі квіти стоять у вазі".

Вкажіть на квіти, як на знак уваги і любові

Можна сказати: "Мені завжди так приємно, коли ти мене дивуєш квітами", або "Квіти завжди нагадують мені про те, як ти мені важливий".

Виразіть цікавість

Наприклад: "Чула, що піони зараз у сезоні, дуже хотілося б побачити їх наживо".

У період війни багато пар не витримали емоційного навантаження. Проте стосунки завжди можна врятувати. Для цього потрібне бажання двох людей та трохи наполегливості.

Зараз ви читаєте новину «Як натякнути чоловіку на квіти: п'ять порад, які працюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі