середа, 29 березня 2023 04:00

Познайомилися в інтернеті: історії зірок, які знайшли кохання в мережі
6

У сучасному світі онлайн-знайомства стали чи не основною формою пошуку кохання.

Вчені стверджують, що секрет успіху в онлайн-знайомствах – не опускати планку, писати короткі за обсягом повідомлення і бути терплячими.

Деяким зіркам соціальні мережі також допомогли знайти другу половинку.

Gazeta.ua розповідає про українських знаменитостей, які знайшли кохання не в реальному житті.

Євгенія Емеральд і Євген Стипанюк
Фото: instagram.com/emerald.sniper
Міша Романова з коханим
Тамерлан та Альона Омаргалієва
Анна Трінчер і Олександр Волошин
Тарас Цимбалюк і Світлана Готочкіна

Євгенія Емеральд

Майбутній чоловік снайперки, військовий Євген Стипанюк першим написав їй у соцмережі і одразу запросив на побачення. Згодом між ними зав'язався роман, який переріс у шлюб.

Емеральд та Стипанюк одружилися 14 жовтня торік – у День захисників і захисниць. Урочисту подію провели на передовій у Харківській області. Одружив закоханих генерал Збройних сил України.

Вагітна захисниця чекає на народження доньки. Коханий продовжує службу.

Міша Романова

Ексучасниця гурту "ВІА Гра" натрапила на сторінку свого майбутнього обранця в Instagram. Знаменитість зізналася, що чоловік їй одразу сподобався. Романова навіть написала першою. Однак за кілька хвилин скасувала повідомлення.

Адресат попросив Романову продублювати повідомлення і пояснити, навіщо вона його видаляла. Так між ними зав'язалося спілкування, яке згодом переросло у стосунки.

Пара вже разом більш як пів року, але живе на відстані. Романова у Німеччині, її обранець – в Україні. Ім'я свого коханого співачка не розголошує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з українських зірок підкорив серце мільйонера: п'ять щасливих шлюбів

Тарас Цимбалюк

Актор, зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" зустрів кохання в мережі завдяки подрузі. Приятелька Цимбалюка прийшла до нього на виставу та поділилася цим в Instagram. Рестораторка Світлана Готочкіна відреагувала на допис. Так між закоханими зав'язалося листування.

Актор розповів, що його обраниця має харизму і почуття гумору. Близько місяця від дня знайомства вони спілкувалися тільки телефоном. І вже тоді, як зізнався актор, він закохався.

"Найголовніше сталося за три дні, здається. Світлана була в Польщі, ми зідзвонилися по WhatsAp. Ніхто не очікував нічого від цього дзвінка. Проговорили 4 години. У нас настільки трапився синхрон в почутті гумору, нам було цікаво дізнатися одне про одного хоч що-небудь. Свєтуся дуже ініціативна, у неї є харизма, яка притягує мене", – розповідав Цимбалюк в інтерв'ю.

Закохані перебувають у стосунках вже близько шести місяців.

Анна Трінчер і Олександр Волошин

У вересні торік співачка, блогерка й акторка Анна Трінчер офіційно оформила шлюб з блогером Олександром Волошиним.

Історія кохання цієї пари також почалася з соцмереж

Познайомилися блогери влітку 2020 року. В Україні саме створювали перший TikTok-хаус – простір, де блогери разом роблять спільний контент.

Підкорити серце співачки блогеру вдалося не одразу. Чоловіку ще треба було завоювати її прихильність. Вдалося це лише з третьої спроби.

Зустрічатися пара почала восени 2021 року. За рік стосунків Олександр освідчився Анні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з українських зірок підкорив серце мільйонера: п'ять щасливих шлюбів

Тамерлан та Альона Омаргалієва

Спілкування співочого подружжя у мережі спочатку було робочим. Тамерлан написав Альоні та запропонував випустити спільні пісні.

Через 1,5 року після знайомства вони зрозуміли, що між ними є дещо більше. Тамерлан та Альона пішли на перше побачення, а згодом виконавець освідчився коханій.

Пара перебуває у шлюбі від 2013 року. Виховують сина Тимура.

TAYANNA

Виконавиця познайомилася з бойфрендом в Instagram. Утім, через рік їхніх стосунків пара розійшлася. TAYANNA зізналася, що для неї це був болісний досвід.

Попри російську агресію українці закохуються, одружуються та народжують дітей.

За понад рік великої війни пощастило стати батьками й зіркам. Хтось з українських знаменитостей поповнив лави багатодітних батьків, а в когось народився первісток.

Зараз ви читаєте новину «Познайомилися в інтернеті: історії зірок, які знайшли кохання в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі