понеділок, 29 квітня 2024 17:14

Українська акторка розповіла про смерть коханого на фронті
6

Фото: instagram.com/hilska_nadiya

Українська акторка Надія Хільська розповіла про смерть свого чоловіка Олексія, який загинув на фронті 17 серпня минулого року.

В інтерв'ю "Фактам" зірка зазначила, що її коханий служив на передовій сержантом взводу.

"Вони (військові - Gazeta.ua) розділилися на дві групи, і, коли Олексій почув постріли, побіг на допомогу другій групі та був поранений. Хлопці намагалися його евакуювати, але прилетів кацапський FPV-дрон і він загинув. Я бачила все це з екшн-камери, запис якої мені надали побратими Олексія. Я бачила все... Але навіть після цього мені важко повірити у його смерть. Навіть приходячи до нього на кладовище, не усвідомлюю, що він там", - поділилася Надія.

Подружжя було у стосунках 17 років. Хільська розповіла, що після смерті Олексія її життя перетворилося на пекло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український актор Андрій Доманський загинув на фронті

"Він був частиною мене, і ця частина зараз…Буває, на мене находить хвилями. Знаю, що чоловік не хотів би, щоб я плакала, а щоб продовжувала життя. Але… важко. Буває, що їду в машині й починаю плакати, бо бачу якусь кав'ярню, в якій ми любили сидіти. Я дуже намагаюсь навчитись не плакати. Хочу згадувати Олексія світло, усміхатися. Я зараз тільки на шляху до цього", - пояснила знаменитість.

Втрату батька важко переживає і донька - Валерія.

"Вона проживала всі періоди - відторгнення, неприйняття, злість. Лєра довго була сердита, що Олексій пішов на фронт. У неї зараз важкий період підлітка. Не хоче, щоб я казала "пішли на кладовище", а тільки: "Пішли до тата". Натомість Лєра почала класно вчитися. Зараз у неї тільки 11 та 12 балів. Льоша завжди був досить вимогливий до її навчання. Можливо, це все заради нього. Донька хоче бути режисеркою, і на це також вплинув Льоша", - розповіла Хільська.

Український музикант Михайло Бікетов загинув на фронті. За два дні до смерті йому виповнилося 24 роки. Бікетов був учасником дніпровської спільноти електронної музики Module. Захищати Україну він пішов на початку повномасштабного вторгнення. Друзі й побратими чоловіка планують випустити альбом з його творами.

Зараз ви читаєте новину «Українська акторка розповіла про смерть коханого на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі